Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

/blog/ab93a657e64c8734daac654412b2160b.jpgSchenk een wijn, per glas, zonder de fles te openen! Coravin maakt dit mogelijk zonder de wijn bloot te stellen aan zuurstof. Hierdoor kan de wijn nog weken of zelfs jaren worden bewaard! Profiteer nu van deze exclusieve Coravin giftboxen.

Lees meer

/blog/fc0756a8e424a69a483f2c92823ea10a.pngOnvergetelijke, smaakvolle relatiegeschenken. Het hoeft niet moeilijk te zijn om je relaties te verrassen met een uniek pakket. Bij Résidence Wijnen hebben we hier jarenlang ervaring in. Relatiegeschenken kunnen we op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met wijn, onze druifspecifieke RIEDEL-glazen, Coravin of heerlijke olijfolies. Geschenken met eigen producten zijn bij ons ook van harte welkom, zodat jouw pakket een eigen, unieke stempel krijgt. Wij bieden je hieronder wat inspiratie! Neem contact met ons op om jouw persoonlijke relatiegeschenken samen te stellen.

Lees meer

/blog/b26182179080fdd24886a17650c768b2.jpgAlois Lageder. Italy's biodynamic champion is a fourth-generation winemaker who flirted with economics before finding his true calling among the vines. Richard Baudains visits his estate to see his sustainable wine-growing philosophy in action. In 2010 Alois Lageder had the idea of asking farmers to bring their sheep and cattle down from the mountains to winter in the vineyard. The result was a revitalised plot, healthy vigorous plants and perfect, even ripening. At a practical level, the animals eat the grass between the rows and leave their manure, but in Lageder's vision something else less thangible but no less significant was going on, and it was to do with the Steinerian philosophy of the vineyard as a microcosm of the natural world, the internal harmony of its elements and influence of the cosmos.

Lees meer

Vanaf 1 april 2018 zijn er prijswijzigingen in ons assortiment. Wij hebben getracht deze onontkoombare prijswijzigingen, zo laag mogelijk te houden. Door vorst, hagel en droogte viel de duivenoogst dit jaar tegen. In een aantal wijngebieden zijn de volumes een stuk lager dan voorgaande jaren. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om een deel van de prijzen te verhogen. 
Vanaf 1 april zijn de nieuwe prijzen bij alle producten zichtbaar. De prijzen zijn vermeld in euro’s exclusief btw en inclusief accijns en rechten. Typefouten, jaar- en prijswijzigingen voorbehouden.

We nemen je graag mee in de wereld van de wijnboer en vatten hieronder de verschillende bevindingen van de druivenoogst van het afgelopen jaar samen. Het merendeel van de wijngaarden in Europa heeft een moeilijk begin van het groeiseizoen gehad.

Lees meer

/blog/1a772c9df31b7614ef6c742f269699f8.pngItalië is een bijzonder land, met een waanzinnige veelzijdigheid. Er zijn veel clichés over te verzinnen, en toch brengt het ook altijd weer aangename verrassingen. Zoals de sprankelende Lorenza Sebasti, CEO van Castello di Ama, een bijzonder familiewijngoed in Chianti Classico. ‘Voor Italianen is het glas altijd halfleeg. Dat bevalt me niks. Voor mij is het op zijn minst halfvol’. Dat typeert de kracht en de energie die deze bijzondere persoonlijkheid uitstraalt.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Uw winkelwagen is bijgewerkt met uw selectie.

Verder winkelen
Naar Bestellen