Vacature accountmanager

Wij zijn op zoek naar een accountmanager horeca voor regio Zuid-Nederland

Als regio manager voor Zuid-Nederland (1,0 FTE) ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Résidence Wijnen binnen de regio. Je ziet een uitdaging in het werven van nieuwe klanten en behaalt verkoopresultaten binnen de horeca, zowel bij bestaande als nieuwe relaties. Daarbij word je ondersteund door een uitstekende binnendienst en rapporteer je aan de commercieel manager. Ter ondersteuning van je werkzaamheden bieden wij je een auto van de zaak, telefoon en laptop. Regelmatige producentbezoeken in het buitenland dragen bij aan de benodigde productkennis. 

Je werk is afwisselend, je neemt deel aan projecten en draagt op deze manier bij aan de ontwikkeling van beleid op het vlak van bijvoorbeeld promoties en verkoop/inkoop.

Je hebt minimaal een MBO opleiding (bij voorkeur in een commerciële richting) afgerond. Daarnaast heb je minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie en een sterk eigen netwerk. Woonachtig zijn in het hart van de regio en aantoonbare kennis van wijn zijn vereisten.

Wij zoeken een enthousiaste collega: je bent zeer commercieel, dienstverlenend, resultaat- en klantgericht en hebt een open persoonlijkheid met de juiste dosis overtuigingskracht .

Bij interesse in de functie, kun je vóór 31 juli 2016 contact opnemen met Sander van Drongelen, via s.vandrongelen@residence-wijnen.nl