Maandag 13 maart ben je welkom op Parc Broekhuizen in Leersum voor onze doorlopende overzichtsproeverij waar we je graag laten kennismaken met meer dan 150 wijnen van bekende huizen en net ontdekte domeinen.
 
Deze proeverij is het moment om het assortiment van Résidence Wijnen onder de loep te nemen, je wijnkaart te actualiseren en misschien wel je nieuwe huiswijn te vinden. De aanwezige producenten vertellen je graag waarom de keuze voor hun wijnen interessant kan zijn.
 
Op welke producenten mag je rekenen?
Alois Lageder
Progetto Lageder
Bodegas y Viñedos Artadi
Artazu
Domaine des Baumard
Cossetti
Castello di Ama
Bodegas Enate
Badia a Coltibuono
Château Fuissé
Weingut Heymann-Löwenstein
ILauri
Masseria Li Veli
Matetic
Montenidoli
Azienda Agricola Pieropan
Weingut Loimer
Weingut Sattlerhof
Weingut Wieninger
Weingut Heinrich
Alois Gölles
Pere Ventura
Merum Priorati
Famille Perrin
Château de Beaucastel
Domaine du Clos des Tourelles
Château Puech-Haut
Schug Winery
Siro Pacenti
Steenberg
Bodegas Toro Albalà
Bodegas Terras Gauda
Viñedos y Bodegas Pittacum
Villa Wolf
Ernst Loosen
Wirra Wirra Vineyards
 
Van 17.00 tot 19.00 uur vindt een speciale roséproeverij plaats met alle nieuwe wijnen uit oogstjaar 2016, begeleid door kleine snacks & bites van sterrenchef Paolo Casagrande.

 

 
 
LUNCH
Exclusief voor gasten van de overzichtsproeverij biedt Chef Paolo Casagrande van restaurant Lasarte in Barcelona (3* Michelin) vanaf 13.00 uur op Parc Broekhuizen een culinaire lunch aan, inclusief wijnarrangement, water, en koffie of thee. De prijs voor deze lunch bedraagt € 95,- per persoon. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel!
 
EXCLUSIEF CULINAIR STAND-UP DINER
Het meest exclusieve culinaire event van het jaar zal zich afspelen direct na de overzichtsproeverij. Een brigade van gelauwerde chefs – 3-sterrenchefs Jacob-Jan Boerma (NL) en Sven Elverfeld (DE), 2-sterrenchefs Matteo Ferrantino (DE), Martin Klein (AT), Ian Kittichai (TH), Moshik Roth (IL), Jannis Brevet (NL) en Dieter Koschina (PT) & gastheer-chef Marco Westmaas (NL) – creëren een wervelwind aan smaak en beleving. Deelname aan het diner kost € 175,- per persoon, all-in. Aanvang 19.00 uur, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.