Onvergetelijke, smaakvolle relatiegeschenken. Het hoeft niet moeilijk te zijn om je relaties te verrassen met een uniek pakket. Bij Résidence Wijnen hebben we hier jarenlang ervaring in. Relatiegeschenken kunnen we op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan pakketten met wijn, onze druifspecifieke RIEDEL-glazen, Coravin of heerlijke olijfolies. Geschenken met eigen producten zijn bij ons ook van harte welkom, zodat jouw pakket een eigen, unieke stempel krijgt. Wij bieden je hieronder wat inspiratie! Neem contact met ons op om jouw persoonlijke relatiegeschenken samen te stellen.

Voor de wijnliefhebber

Geven jouw relaties de voorkeur aan rode, witte of bijvoorbeeld mousserende wijnen? De mogelijkheden voor pakketten voor wijnliefhebbers zijn bij ons eindeloos. Van sommige wijnhuizen hebben wij ook speciale geschenkverpakkingen, zodat het ontvangen van een wijnfles iedere keer opnieuw een feestje is!

Voor de zoetekauw

Pepernoten, chocoladeletters en andere zoetigheden zijn niet te missen in deze tijd van het jaar. Stiekem vinden we het allemaal heerlijk! Een (relatie)geschenk waar iedere zoetekauw gelukkig van wordt: een combinatie met een van onze sherry’s. Vul jouw pakket aan met dé zoetige verslaving van jouw relatie en maak het geschenk een onvergetelijke, smakelijk verassing.

Voor de Bourgondiër

Iedere wijnliefhebber die zijn wijn koestert, moet ook zijn glazen koesteren. Want de wijn kan nog zo mooi zijn, in het verkeerde glas zal hij nooit volledig tot zijn recht komen. Dat is de boodschap van glasproducent Riedel, die al tientallen jaren glazen en karaffen ontwerpt die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar die ook precies zijn afgestemd op bepaalde typen wijn of druivenras. Een perfect geschenk voor de relatie die zijn of haar wijnbeleving naar een hoger niveau wil tillen.

Voor de gadgetfreak

Op zoek naar een geschenk voor iemand die gek is op gadgets en technische snufjes? Kijk dan niet verder. Coravin is een echte ‘must have’ voor iedere serieuze wijnliefhebber én gadgetfreak. Coravin ontwikkelde een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd. Drink nu elke fles per glas!

Voor de culinaire genieter

Naast wijnen, hebben wij ook hoge kwaliteit distillaten, superieure azijnsoorten en smakelijke olijfolies. Een zeer aangename verrassing voor de culinaire genieter die jouw geschenk ontvangt!