Lijst Rooster

Naam Bruto prijs Netto prijs Jaar Hoeveelheid
+ -

Berta - Grappa Le Selezioni DiBerta Amaro d'Erbe

+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Fine Champagne XO

9020101000000

La Gabare Grosperrin Cognac Fine Champagne XO

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

Berta - Grappa Primaneve Giulia Chardonnay

+ -

Alois Gölles - Hands On Gin

Alois Gölles - NIEUWHands On Gin

Alois Gölles - Hands On Gin

Dit is één van die zeldzame, kleine bedrijven in Oostenrijk waar op topniveau wordt gewerkt. De azijnen van Gölles zijn schitterend. Ook wordt er op zeer kleine schaal gedistilleerd gemaakt, op basis van de allerbeste ingrediënten uit de boomgaard va n Oostenrijk, Steier. Maar liefst 70% van de Oostenrijkse appeloogst komt hier vandaan. Niet alleen groeit er veel fruit, het is ook erg divers, zoals stokoude en zeldzame rassen van appels en pruimen en veel wilde vruchten.Het zijn super mooie produ cten met een hart en ziel.
Lees meer
+ -

Roger Groult - Calvados Réserve 3 ans d'âge

Roger GroultCalvados Réserve 3 ans d'âge

Roger Groult - Calvados Réserve 3 ans d'âge

Volgens insiders is dit kleine familiedomein de top in Calvados. Het domein van de familie Groult ligt in het hart van de ciderproductie, de Pays d’Auge. In 1850 werd begonnen met het distilleren van appelcider voor de eigen consumptie. De kwaliteit van het distillaat was echter zo goed dat de productie opgevoerd werd. Vijf generaties later staat Jean-Roger Groult aan het roer van deze kleinschalige, kwaliteitgerichte distilleerderij en worden zijn weergaloze, ambachtelijk geproduceerde calvados naar 25 landen geëxporteerd.
Lees meer
+ -

Roger Groult - Calvados Vénérable

Roger GroultCalvados Vénérable

Roger Groult - Calvados Vénérable

Volgens insiders is dit kleine familiedomein de top in Calvados. Het domein van de familie Groult ligt in het hart van de ciderproductie, de Pays d’Auge. In 1850 werd begonnen met het distilleren van appelcider voor de eigen consumptie. De kwaliteit van het distillaat was echter zo goed dat de productie opgevoerd werd. Vijf generaties later staat Jean-Roger Groult aan het roer van deze kleinschalige, kwaliteitgerichte distilleerderij en worden zijn weergaloze, ambachtelijk geproduceerde calvados naar 25 landen geëxporteerd.
Lees meer
+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Petite Champagne V.S.O.P.

La Gabare Grosperrin Cognac Petite Champagne V.S.O.P.

La Gabare Grosperrin Cognac Petite Champagne V.S.O.P.

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Bois Ord Isle de Oléron 0,35l 1991

1991
La Gabare Grosperrin Cognac Bois Ord Isle de Oléron 0,35l 1991

La Gabare Grosperrin Cognac Bois Ord Isle de Oléron 0,35l 1991

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Bons Bois 1979

1979
La Gabare Grosperrin Cognac Bons Bois 1979

La Gabare Grosperrin Cognac Bons Bois 1979

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Bons Bois 55 ans

9020103000000

La Gabare Grosperrin Cognac Bons Bois 55 ans

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

La Gabare Grosperrin Cognac Fins Bois 0,35l 1954

1954
9020103519541

La Gabare Grosperrin Cognac Fins Bois 0,35l 1954

Ook de Cognac wereld kent een geheim... een klein bedrijfje met de naam ‘La Gabare’ . Guilhem Grosperrin koopt zeldzame cognacs aan die bijna altijd zijn voorzien van een oogstjaar, hetgeen zelden voorkomt. De kwaliteit van het gebodene is ook uniek. Uitsluitend originele, ongekleurde en niet aangezoete cognacs worden gekocht. Deze worden onder het toezicht van een notaris onvermengd op fles gebracht. Naast deze zeldzame varianten zijn er ook nog de cognacs voor courant gebruik. Deze zijn soms e en fractie duurder dan de grote merken maar steken wat betreft kwaliteit met kop en schouders boven de concurrentie uit. Dit zijn schitterende cognacs!
Lees meer
+ -

Brennerei Rochelt Gravensteiner (Gravenstein appel) 2002

2002
9055101820020

Brennerei Rochelt Gravensteiner (Gravenstein appel) 2002

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item! De unieke schnaps zijn ook leverbaar in prachtige minif lesjes van 4 cl.
Lees meer
+ -

Brennerei Rochelt Gravensteiner (Gravenstein appel) 0,04l 2003

2003
9055101820032

Brennerei Rochelt Gravensteiner (Gravenstein appel) 0,04l 2003

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item!
Lees meer
+ -

Brennerei Rochelt Pflaume (pruim) 0,04l 2005

2005
9055103620052

Brennerei Rochelt Pflaume (pruim) 0,04l 2005

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item!
Lees meer
+ -

Brennerei Rochelt Weichsel (Morello kersen) 0,04l 2002

2002
9055107220022

Brennerei Rochelt Weichsel (Morello kersen) 0,04l 2002

Met een gemiddelde productie van slechts 30 liter per dag behoort Rochelt tot de meest zeldzame distillaten ter wereld. Per liter wordt er tussen de 15 en 55 kilo van het beste fruit gestookt. Deze zeldzaam zuivere en super intense drank wordt zorgvu ldig gelagerd op glazen flessen en vervolgens gelimiteerd gebotteld in traditionele “Tiroler Zangenflasche”. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is dit het wel: een écht collectors item!
Lees meer
+ -

Alois Gölles Himbeere Schnapps (bosframboos)

Alois Gölles Himbeere Schnapps (bosframboos)

Alois Gölles Himbeere Schnapps (bosframboos)

Dit is één van die zeldzame, kleine bedrijven in Oostenrijk waar op topniveau wordt gewerkt. De azijnen van Gölles zijn schitterend. Ook wordt er op zeer kleine schaal gedistilleerd gemaakt, op basis van de allerbeste ingrediënten uit de boomgaard va n Oostenrijk, Steier. Maar liefst 70% van de Oostenrijkse appeloogst komt hier vandaan. Niet alleen groeit er veel fruit, het is ook erg divers, zoals stokoude en zeldzame rassen van appels en pruimen en veel wilde vruchten.Het zijn super mooie produ cten met een hart en ziel.
Lees meer
+ -

Berta - Grappa Primaneve Monprà Affinata 70cl

Berta Primaneve Monprà Affinata

Berta - Grappa Primaneve Monprà Affinata 70cl

Berta Grappa is weliswaar opgericht in 1947 maar de geschiedenis van de Berta familie en wijn/gedistilleerd gaat ruim honderd jaar terug. Francesco Berta, geboren in 1866, en later zijn twee zonen Michele en Giovanni, werkten allen in de wijngaarden van Asti. Het was Michele die een apotheek opende in Milaan en Giovanni die de basiswijn leverde aan de apotheek voor het maken van allerlei therapeutische likeuren. Tegelijkertijd werden veel van de klanten van de apotheek ook vaste klant van Giovanni's normale wijnen, die ze rechtstreeks van Casaletto in Piëmonte kochten. Het was uiteindelijk Giovanni's zoon Paolo, die na te zijn afgestudeerd als oenoloog in 1947, de zaak overnam en deze uitbreidde met de Distilleria Berta di Berta Paolo in Nizza Monferrato. Berta wordt door insiders beschouwd als dé ultieme grappa producent.
Lees meer
+ -

Roger Groult - Calvados 8 ans d'âge

Roger GroultCalvados 8 ans d'âge

Roger Groult - Calvados 8 ans d'âge

Volgens insiders is dit kleine familiedomein de top in Calvados. Het domein van de familie Groult ligt in het hart van de ciderproductie, de Pays d’Auge. In 1850 werd begonnen met het distilleren van appelcider voor de eigen consumptie. De kwaliteit van het distillaat was echter zo goed dat de productie opgevoerd werd. Vijf generaties later staat Jean-Roger Groult aan het roer van deze kleinschalige, kwaliteitgerichte distilleerderij en worden zijn weergaloze, ambachtelijk geproduceerde calvados naar 25 landen geëxporteerd.
Lees meer
+ -

Roger Groult - Calvados âge d'Or

Roger GroultCalvados âge d'Or

Roger Groult - Calvados âge d'Or

Volgens insiders is dit kleine familiedomein de top in Calvados. Het domein van de familie Groult ligt in het hart van de ciderproductie, de Pays d’Auge. In 1850 werd begonnen met het distilleren van appelcider voor de eigen consumptie. De kwaliteit van het distillaat was echter zo goed dat de productie opgevoerd werd. Vijf generaties later staat Jean-Roger Groult aan het roer van deze kleinschalige, kwaliteitgerichte distilleerderij en worden zijn weergaloze, ambachtelijk geproduceerde calvados naar 25 landen geëxporteerd.
Lees meer
+ -

Roger Groult - Calvados Doyen d'âge

Roger GroultCalvados Doyen d'âge

Roger Groult - Calvados Doyen d'âge

Volgens insiders is dit kleine familiedomein de top in Calvados. Het domein van de familie Groult ligt in het hart van de ciderproductie, de Pays d’Auge. In 1850 werd begonnen met het distilleren van appelcider voor de eigen consumptie. De kwaliteit van het distillaat was echter zo goed dat de productie opgevoerd werd. Vijf generaties later staat Jean-Roger Groult aan het roer van deze kleinschalige, kwaliteitgerichte distilleerderij en worden zijn weergaloze, ambachtelijk geproduceerde calvados naar 25 landen geëxporteerd.
Lees meer

Lijst Rooster

Uw winkelwagen is bijgewerkt met uw selectie.

Verder winkelen
Naar Bestellen