Pere Ventura

“Als je je lot in eigen hand neemt, geef je betekenis aan de nalatenschap van je voorouders”. Aldus Pere Ventura.  Zijn familie drukte het stempel op de historie van de Spaanse Cava. Het was zijn overgrootvader die aan de wieg stond van de eerst Spaanse Cava gemaakt volgens de Champagne methode. Zijn opa en vader gaven op hun beurt, met hun kennis van de wijngaarden en het land vorm aan de verdere ontwikkeling en perfectionering van het proces. Op basis van innovatie en kwaliteit bouwt Pere Ventura met zijn knowhow verder op de door de grondleggers gebouwde fundering. Binnen zijn bedrijf is er alleen plaats voor het allerbeste wat cava te bieden heeft. Op de 250 meter hoogte gelegen wijngaarden in Penedès, ten zuidwesten van Barcelona, met zijn ideale klimaat tussen de Middellandse Zee  en de bergen, wordt met respect voor moeder natuur gewerkt en daarom worden er ook geen pesticiden gebruikt. Werkzaamheden worden nauwkeurig gepland zodat alleen het beste fruit geoogst wordt wat aan de basis staat van zijn Cava’s. Zoals hij zegt; Het land liegt nooit! De in het glas bruisende kwaliteitswijn vindt zijn oorsprong in de druiven van het bewerkte land.

Uw winkelwagen is bijgewerkt met uw selectie.

Verder winkelen
Naar Bestellen