Lijst Rooster

Naam Bruto prijs Netto prijs Jaar Hoeveelheid
+ -

CORETTE - Merlot

2016
+ -

Villa Wolf - Pinot Noir

2016
+ -

Cossetti - Barbera d'Asti 'La Vigna Vecchia'

2014
CossettiBarbera d'Asti DOCG 'La Vigna Vecchia'

Cossetti - Barbera d'Asti 'La Vigna Vecchia'

Sinds 1891 is de familie Cossetti actief in deze wijnbouw regio. Met respect voor de tradities maar met de nieuwe technologieën in ogenschouw genomen, maken zij hier al vele generaties karakteristieke wijnen. In dit deel van Piemonte is de bodem een mengsel van klei en kalk, ideaal voor zoete wijnen, wit of rood.
Lees meer
+ -

ILauri - BAJO Montepulciano d'Abruzzo

2016
ILauri'BAJO' Montepulciano d'Abruzzo

ILauri - BAJO Montepulciano d'Abruzzo

Ilauri werd in 2001 opgericht door de familie Di Tonno in een mooi, onaangetast deel van de Abruzzen. Hun dochter Gaia is vernoemd naar de Griekse godin van de natuur, waarmee ze willen laten zien hoe belangrijk de bodem is voor het proces van wijnbouw en wijn maken. De wijngaarden liggen rondom het wijnhuis, op ongeveer 300 meter boven zeeniveau. Rodrigo di Tonno deed vóór de oprichting van het eigen wijngoed ervaring op bij Castello Banfi in Toscane. Dat was het begin van de huidige professionele aanpak, met als doel wijnen te creëren die eruit springen. Het wijnhuis heeft z'n eigen bottellijn en labelapparatuur, zodat het proces van begin tot eind in eigen handen blijft.
Lees meer
+ -

CORETTE - Pinot Noir

2015
+ -

Perrin - Côtes du Rhône Réserve Rouge

2016
+ -

Château de Beaucastel (Perrin) - Châteauneuf-du-Pape Rouge

2015
+ -

Domaine St. Felix - Cuvée Pierre Martin Rouge

2016
Domaine St. FelixRouge Cuvée Pierre Martin VdP d'Oc

Domaine St. Felix - Cuvée Pierre Martin Rouge

Domaine St. Felix maakt een drietal wijnen. Heerlijk fris wit, een sappige, droge rosé en een zacht smakende rode wijn. Veel wijn voor het geld!
Lees meer
+ -

CORETTE - Cabernet Sauvignon

2015
+ -

Félines Jourdan - Grenache Syrah Carignan Les Fruités

2016
+ -

Badia a Coltibuono - Collebello Rosso IGT

2016
Badia a ColtibuonoCollebello IGT Toscana Rosso

Badia a Coltibuono - Collebello Rosso IGT

Prachtbedrijf uit Toscane, sinds mensenheugenis werken we met hun wijnen vanaf de vroegere Vino di Tavola uit de jaren '80-'90 (te goed voor de toen geldende wijnwetten vandaar die VdT) naar de hele reeks wijnen heden ten dage. Ze werken volledig biologisch en dat proef je!
Lees meer
+ -

El Vinculo - Crianza

2010
+ -

Pittacum - Barrica

2012
+ -

Domaine Brusset - Ventoux Les Boudalles

2016
Domaine BrussetVentoux Rouge Les Boudalles

Domaine Brusset - Ventoux Les Boudalles

Domaine Brusset staat voor verfijnde witte wijnen en krachtige maar stijlvolle rode wijnen, die op hun eigen lie rijpen. Laurent Brusset bezit zo'n 90 hectare aan wijngaard met percelen in Gigondas (zeer mooie terraswijngaarden aan de voet van de Dentelles de Montmirail), Cairanne, Ventoux, en de Côtes du Rhône (Villages). Hij hanteert een lage opbrengst per hectare. Het was grootvader André die in 1947 de olijfbomen en abrikozen rooide om er druiven te planten, een uitstekende idee zo is gebleken. Brusset is nu één van toonaangevende producenten van de regio en staat garant van uitzonderlijke wijnen.
Lees meer
+ -

Masseria Li Veli - Contrade Negroamaro

2016
+ -

Clos de la Roilette - Fleurie Tradition

2016
Clos de la RoiletteFleurie Tradition

Clos de la Roilette - Fleurie Tradition

Domaine Clos de la Roilette is een oud domein. In de twintiger jaren werd de appellation Moulin-à-Vent door hogerhand gesplitst en een deel werd daarna appellation Fleurie genoemd. De toenmalige eigenaar van het domein was hier zo verbolgen over dat hij zijn wijngaarden Clos de la Roilette noemde, naar Roilette, zijn beste renpaard van stal. Hij liet de feitelijke naam van de appellation links liggen en verkocht zijn wijnen onder eigen naam met een paard op het etiket. In de jaren 60 kocht Fernand Coudert het in verval geraakte domein van 9 hectaren groot en herplantte de wijngaarden. Zoon Alain is al lange tijd de wijnmaker en de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen is te danken aan de bijzondere bodem ter plekke en aan de hoge leeftijd van de wijnstokken. Het maken van de wijn gebeurt traditioneel met rijping op grote eikenhouten fusten. De familie Coudert maakt prachtige wijnen die in hun jeugd al zeer fraai zijn maar die de potentie bezitten om tussen de vijf tot tien jaar te rijpen en in grote jaargangen zelfs nog veel langer!
Lees meer
+ -

Pesquera - Crianza

2014
+ -

Pesquera - Crianza

2015
+ -

Olivares - Olivares Tinto

2016
+ -

Bodegas Enguera - Coto Pardo Crianza

2014
Bodegas EngueraCoto Pardo Crianza

Bodegas Enguera - Coto Pardo Crianza

Uit Valencia komen de wijnen van Bodegas Enguera. Alle wijngaarden worden biologisch gecultiveerd en de wijnen dragen dan ook het Europese label voor biologische wijnbouw. De gebruikte druivenrassen zijn monastrell, tempranillo en syrah. De beste wijn, Benali, rijpt gedurende 14 maanden in kleine barriques van Frans eikenhout. Zeer betaalbaar en van geweldig goede kwaliteit.
Lees meer

Lijst Rooster

Uw winkelwagen is bijgewerkt met uw selectie.

Verder winkelen
Naar Bestellen